duminică, 27 septembrie 2009

Optimizare Pentru Motoarele de Cautare – Lectia 3

Secretul de a fi indexat de Google in mai putinde 48 de ore - SEO Elite

Poate ati auzit sau nu faptul ca anumite personae pretind ca se pot indexa cu un website pe Google in 2-3 zile. Se pare ca aproape toate persoanele cu care discuti pe diferite forumuri sunt de parere ca indexarea unei pagini web in Google in mai putin de 48 de ore este un miracol care poate fi realizat doar folosind niste tehnici special de marketing sau niste strategii avansate de optimizare pentru motoarele de cautare.

Sincer, adevarul despre subiectul acesta este ca indexarea in Google in mai putin de 2 zile este foarte usor de realizat.

Nota: Acest blog este deja indexat in Google inca din primele doua saptamani – puteti sa folositi urmatoarea comanda din Google pentru a verifica (scrieti mai intai “site”urmat de URL -ul website -ului). Scrieti: “site:http://facibanipentruincepatori.blogspot.com”

Mai intai hai sa discutam despre ce nu trebuie sa faci. O iau razna cand aud ca majoritatea persoanelor fac asta, chiar daca si eu am procedat lafel la un moment dat. Dupa ce veti citi acesta lectie, va sfatuiesc sa nu va mai pierdeti timpul folosind aceasta practica. Repet, nu va mai pierdeti timpul facand aceleasi lucruri.

Urmatorul URL este posibil sa va fie cunoscut:
http://www.google.com/addurl.html

Acesta este site-ul Google care are formularul de indexare. Acest formular afirma ca puteti sa solicitati indexarea website –ului dvs si ca este posibil ca acesta indexare sa se faca in aproximativ 6 saptamani.

Nu stiu cum ganditi voi , dar 6 saptamani este o perioada al naibii de lunga pentru mine, doar ca sa astept sa fiu indexat, timp in care as putea sa ma ocup de rank-ul paginii web.

Sfatul meu este sa nu folositi formularul de indexare Google!

Nu ar trebui sa folositi acest formular, nici altele formulare de indexare de la alte motoare de cautare si ma refer la Yahoo, MSN, Altavista si altele.

Deci cum puteti sa va indexati website –ul in mai putin de 48 de ore?

Sunt mai multe metode, dar pentru o persoana care are un website nou si care nu are website –uri mai vechi deja indexate de Google, exista doua modalitati pe care le sugerez pentru o indexare in Google repede. Atentie, cand spun “Google ” ma refer la Google, Yahoo si MSN.

Metoda 1

Inainte de a va invata cum se indexeaza un website repede, trebuie sa stiti cum gasesc motoarele de cautare website –urile. Este foarte simplu.

Metoda prin care motoarele de cautare gasesc website –uri noi este de a vizita un website care este deja indexat iar de pe acel website, vor urmari toate link –urile pentru a vizita urmatoarele site –uri. Dupa aceea vor vizita site –ul respective si toate link –urile de pe acel site, si asa mai departe. Procesul acesta se numeste “crowling”. Motoarele de cautare vor face “crowl” pe website –ul vostru pentru a gasi informatii noi si pentru a le plasa in idexul lor pentru cautare.

In exemplul de mai jos, daca Google ar vizita aceasta pagina, ar face crowl pe toate link –urile de pe acest website, pentru a gasi alte link –uri de website –uri cum ar fi:

http:/ /www.miresici.ro
http:/ /w ww.drnatura.ro/
http:/ /www.proslim.ro/

Bine , acum sa ne gandim la aceasta procedura putin. Sa spunem ca ai un site nou (www . cesitemistoam.com)si de-abia l-ai creat. Nu este indexat de nici un motor de cautare. Asta inseamna ca motoarele de cautare nu stiu de existenta acestui website.

Deci cum ar putea sa afle motoarele de cautare despre existenta acestui nou website? Simplu! Trebuie sa gaseasca website –ul urmarind link –urile existente pe alte website –uri. Are vreun sens?

Bine! Acum ca stim procedura aceasta, tot ce trebuie facem este sa gasim website –uri care deja sunt indexate de motoarele de cautare si incercam sa le convingem sa ridice link –uri spre website –ul nostru. Suna simplu dar problema apare in cazul in care aceste site-uri nu au nimic de castigat in urma postarii unui link la pagina noastra web.

Am gasit o solutie si pentru aceasta problema prin care puteti sa obtineti o multime de website –uri sa ridice un link spre site –ul vostru.
Tot ce trebuie sa faci este sa scrieti un articol care sa aiba legatura cu topical website –ului vostru deoarece website –ul nostru se numeste www . CeSiteMistoAm.com, vom scrie un articol care sa sune cam asa :”10 pasi pentru a deveni cel mai misto tip din cartier”. La sfarsitul articolului vom include un llink spre website –ul nostru www . CeSiteMistoAm.com.

Dupa ce am facut asta, vom vizita cele mai populare directoare de articolede pe web si vom submite articolul nostru la aceste directoare. O data submis articolul si dupa ce am facut link –uri catre site –ul lor, motoarele de cautare vor vizita directoarele, si vor vizita toate directoarele de pe website. Unul dintre link –urile respective va face legatura spre website –ul nostru si ... Zdrang!

Acum suntem indexati de motoarele de cautare.

Cu cat mai multe articole submise in website-uri directoare, cu atat mai multe linkuri spre pagina noastra web vom avea, si motoarele de cautare vor vizita mai des pagina noastra web. Cu cat mai multe linkuri avem spre pagina, cu atat mai repede vom avea pagina web indexata.

Suna simplu, nu? Chiar este!
Asta este tot ce trebuie sa faci pentru a fi indexat de Google in 48 de ore. Ok acuma hai sa trecem mai departe la alta metoda de indexare in Google.

Metoda 2

Sa ne intoarcem la site-ul nostru de slabit repede, din lectia precedenta.
Mai intai duceti-va pe pagina Google si introduceti cea mai lunga fraza posibila care are legatura cu website –ul vostru si care face legatura intre site-ul vostru si celelalte site-uri asemanatoare. In general cu cat aveti mai multe linkuri de la websiteuri asemanatoare, cu atat va fi mai mare rank-ul paginii web.

Asa, in timp ce va uitati dupa websiteurile cu rank mare care au cuvintele cheie “cum slabesti usor”, ar trebui sa cautati pagini cu rank 4 sau mai mare.
Odata ce ati gasit astfel de websiteuri, ar trebui sa cautati datele de contact.
Dupa ce ati gasit datele de contact ar trebui sa le trimiteti un email in care sa-I rugati sa se conecteze cu website –ul vostru in schimbul unui link din partea voastra. Daca faceti asta cum trebuie si in mod profesionist, veti primi raspunsuri si eventual link –uri catre pagina voastra web.

Atentie! Pentru a convinge pe cineva sa ridice un link pentru pagina voastra web, trebuie sa le oferiti un motiv bun pentru a face aceasta. De aceea incercati sa contactati websiteuri care sunt asemanatoare cu al vostru si ganditi-va tot timpul ce puteti oferi pentru ca si vizitatorii repectivului site sa aiba ceva de castigat in urma ridicarii uni link spre pagina voastra.

Daca puteti sa faceti rost de un website cu Page Rank 5 sa se conecteze cu website –ul vostru, puteti sa fiti indexat de Google in mai putin de 3 zile. Daca reusiti sa obtineti un link de la o pagina cu Page Rank 6 sau 7, in cele mai multe cazuri, website –ul este indexat in mai putin de 24 de ore!

Cateodata incercarea de a convinge paginile web cu Page Rank mare este foarte dificila, si exista alta posibilitate.

Cumparati link-uri text doar pentru o luna.
Iata cateva din aceste websiteuri :
http:/ /www.textlinkbrokers.com
http:/ /www.text-link-ads.com

Daca sunteti interesati sa cumparati link-uri sa spune de PR 6, acestea ajung cam la 100$ pentru o luna de zile. Nu este necesar sa mai prelungiti dupa aceasta deoarece sunteti deja indexati in Google. Acum depinde doar de voi, daca considerati ca merita sa cheltuiti 100 $ pentru a fi indexati in Googele in mai putin de 24 de ore fara sa munciti prea mult.

Acestea sunt cele doua metode simple de a fi indexat in Google foarte repede. De acuma cand cineva se trezeste vorbind pe vreun forum, si se lauda ca a reusit sa indexeze un website in mai putin de 48 d eore, puteti sa-i radeti in fata deoarece stiti ca nu trebuie sa fii doctor ca sa faci asa ceva.

Cam atat am avut de spus pentru aceasta lectie. Urmatoarea lectie va fi despre cum puteti sa va ridicati pagina web in varful motoarelor de cautare cu optimizare in afara paginii!

Pe mai tarziu …

Miez

Lista cu directoare de articole:

http://www.articole-online.ro/

Optimizare Pentru Motoarele de Cautare – Lectia1
Optimizare Pentru Motoarele de Cautare – Lectia2
Optimizare Pentru Motoarele de Cautare – Lectia4


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu